Yeni Malatyaspor ligden çekildi mi? Yeni Malatyaspor neden ligden çekilme başvurusu yaptı?

Yeni Malatyaspor ligden çekildi mi? Yeni Malatyaspor neden ligden çekilme başvurusu yaptı?

Liglerin başlamasına sayılı günler kala Yeni Malatyaspor'dan flaş bir talep geldi. Trendyol 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un ligden çekilmek için TFF'ye başvurduğu öğrenildi. TFF'den konuya dair geri dönüş beklenirken Yeni Malatyaspor'un 10 Ağustos'ta oynanacak Pendikspor karşılaşmasına çıkmayacağı belirtildi. Peki Yeni Malatyaspor ligden çekildi mi? Yeni Malatyaspor neden ligden çekilme başvurusu yaptı? Yeni Malatyaspor-Pendikspor maçı oynanmaycak mı, neden?

Gündem

08.08.2024, 14:21

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor 10 Ağustos Cumartesi günü İstanbul'da Pendikspor ile karşılacaktı. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek 1. Lig'den çekilmek için TFF'ye başvurda bulunduklarını açıkladı. Gevrek Pendikspor ile oynanacak ligin ilk hafta maçına çıkmayacaklarını duyurdu. 

İzmir'deki elektrik akımı faciasında yeni gelişme! Bilirkişi raporunda ortaya çıktı İzmir'deki elektrik akımı faciasında yeni gelişme! Bilirkişi raporunda ortaya çıktı Haberi Görüntüle

YENİ MALATYASPOR LİGDEN ÇEKİLDİ Mİ?

Adil Gevrek 1. Lig'den çekilmek için TFF'ye başvuruda bulunduklarını açıkladı. TFF'nin vereceği karara göre Yeni Malatyaspor'un ligden çekilip çekilmeyeceği netlik kazanacak. Ayrıca Yeni Malatyaspor'un ligden çekilmesi durumunda TFF 1. Lig'de kalıp kalmayacağı da merak konusu oldu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticaret hacmimiz rekor kırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ticaret hacmimiz rekor kırdı Haberi Görüntüle

YENİ MALATYASPOR NEDEN LİGDEN ÇEKİLME BAŞVURUSU YAPTI?

Adil Gevrek, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremler nedeniyle geçen sene ligden çekilme kararı aldıklarını bu sene de benzer hakların saklı kalması şartıyla ligden çekilme talebinin TFF'ye iletildiğini açıkladı.  Gevrek açıklamasında "Bir önceki TFF yönetimi de yine şifahen bize, hakkımız baki kalmak kaydıyla bu sezon da lige katılmayabileceğimizi söyleyip, 'Ona göre planınızı yapın.' dedi. Eski yönetim, lige katılmayacağımızın kararını aldı ancak sadece imza atmamışlar. Resmi imza atılmayınca, yeni göreve gelen TFF yönetimi, 'Yeni Malatyaspor lige katılsın' dedi. Elimizde ne futbolcu, ne tesis, ne de stat var. Var olan futbolcularımızı da kiraya verdik. Zaten Malatya'ya getirmekte zorlanıyorduk. Elimizde hiç futbolcu yok. Pendikspor maçına çıkma imkanımız sıfır. İstesek de çıkamıyoruz. Federasyona tekrar başvuru yaptık. İnanıyoruz ki bu karar tekrar gözden geçirilir. Bu durumu Cumhurbaşkanı'mıza da mektupla ileteceğiz. TFF'nin bu kadar sıkıntı yaşamış Yeni Malatyaspor ve Malatya halkına bir daha travma yaşatmayacağına inanıyoruz."

Özlem Sülü kimdir? Ankaralı Turgut'un kızı Özlem Sülü evli mi? Özlem Sülü kimdir? Ankaralı Turgut'un kızı Özlem Sülü evli mi? Haberi Görüntüle

YENİ MALATYASPOR-PENDİKSPOR MAÇI İPTAL Mİ?

Yeni Malatyaspor ligin ilk haftasında Pendikspor ile İstanbul'da karşılalacaktı. Yeni Malatyaspor ligden çekilmesi durumunda bu maç oynanmayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading