Yandex Metrica

Yeni şehirler inşa ediliyor: Deprem bölgesinde yapımı tamamlanan konutlar teslim edildi

Yeni şehirler inşa ediliyor: Deprem bölgesinde yapımı tamamlanan konutlar teslim edildi

Asrın felaketinden en fazla etkilenen yerleşim birimlerinden biri olan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan konutlar depremzedelere teslim edildi.

Gündem

18.03.2024, 01:16

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapımı tamamlanan 136 deprem konutu, afetzedelere törenle teslim edildi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada Nurdağı'nda yapımı süren 456 konuttan işlemleri biten 136 konut, törenle hak sahiplerine teslim edildi.

O havalimanı için flaş karar! Süreli olarak uçuşlara kapanıyor O havalimanı için flaş karar! Süreli olarak uçuşlara kapanıyor Haberi Görüntüle

"YARALAR HIZLA SARILIYOR"

Törende konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, depremlerde birçok acılar çektiklerini ancak Türkiye'nin büyük bir devlet olduğunu ifade etti ve yaraları hızla sarmaya, son vatandaşın güvenli yuvasına ulaşana kadar onlarla beraber olmaya devam edeceklerini söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Sermet Ay ise,zor günlerin üstesinden devlet millet birlikteliğiyle aşıldığını belirtti. 

Savcılıktan kritik talep: Narin'in annesinden örnekler alındı Savcılıktan kritik talep: Narin'in annesinden örnekler alındı Haberi Görüntüle

"YENİ NURDAĞI'NI İNŞA EDECEĞİZ"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, törende yaptığı konuşmada "Yollar yapıldı, açıldı. Asrın felaketinden asrın dayanışmasıyla çıktık. Bu takımın bir parçası olduğumuz için şükrediyoruz. 1 yıl içerisinde bir mucize gerçekleşti. Dünyada böyle hızlı çalışan, bu depremden çıkan başka bir örnek yok. Yeni Nurdağı'nı inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading