'Yeni tanıştık' dediler sarmaş dolaş gezdiler! Ünlü isimlerin çocukları el ele Çeşme'de görüntülendi!

'Yeni tanıştık' dediler sarmaş dolaş gezdiler! Ünlü isimlerin çocukları el ele Çeşme'de görüntülendi!

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın 15 yaşındaki kızı Su ile Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'in oğlu Yaman Çeşme'de el ele görüntülendi. Ünlü isimlerin çocukları gazetecileri görünce yeni tanıştık diyerek açıklama yaptılar.

Yaşam

08.07.2024, 15:56

Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakterini canladnıran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, 2009 yılında dünyaevine girdiği meslektaşı Yağmur Atacan ile 2009 yılında kızları Su dünyaya gelmişti. 

54 yaşındaki Mustafa Sandal ile 42 yaşındaki Emina Jahovic'te 2008 yılında evlenmiş, Yaman ve Yavuz adında iki oğulları olmuştu. 2018 yılında boşanan çiftin oğulları Yaman ise Pınar Altuğ'un kızı Su ile gündeme geldi.

Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o konuda kavga ediliyor Aile hayatı ile ilgili çarpıcı anket! Evde en çok o... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ İSİMLERİN ÇOCUKLARI EL ELE ÇEŞME'DE

Mustafa Sandal- Jahovic çiftinin ve Pınar Altuğ- Atacan çiftinin kızları Çeşme sokaklarında görüntülendi. 

İkili kafede oturup sohbet ederken basın mensuplarının objektiflerine takıldı. İkili ailelerinin birbirlerini tanıdığını, Göcek'te bulunan bir koyda yatlarını demirlerken tanıştıklarını anlattılar.

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

AŞK İDDİALARINI REDDETTİLER

Yeni tanıştıklarını belirten Yaman ve Su'ya muhabirler ilişki sorusunu sorunca 'yok öyle bir şey' diyerek iddiaları reddetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading