Yandex Metrica

Sitede Ara

Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Green Card sonuçları sorgulama ekranı!

Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 Green Card sonuçları sorgulama ekranı!

ABD'de ikamet ve çalışma izni almak için başvuruların yapıldığı Green Card (Yeşil kart) sonuçları açıklandı mı? Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvuru yapan binlerce vatandaş hemen hemen her gün arama motoruna, "2024 Green Card sonuçları sorgulama ekranı! Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklacak?" sorularını soruyor. Peki Green Card sonuçları ne zaman açıklacak?

Genel

01.02.2024, 16:41

DV Lottery üzerinden başvurusu yapılan Green Card sonuçları açıklandı mı? 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Green Card başvurusu yapan binlerce vatandaş arama motoruna, "2024 Green Card sonuçları sorgulama ekranı! Yeşil Kart (Green Card) başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklacak?" sorularını yöneltiyor. İşte Green Card sonuçlarının açıklanacağı tarih...

Terör bitti, hasat başladı! Terör nedeniyle boşalttıkları köye 29 yıl sonra döndüler! Terör bitti, hasat başladı! Terör nedeniyle boşalttıkları köye 29 yıl... Haberi Görüntüle

GREEN CARD NEDİR?

Her yıl binlerce vatandaşın başvuru yaptığı Green Card nedir? Green Card ile nereye gidilir? Her yıl binlerce vatandaş ABD'de ikamet ve çalışma izni almak için başvuru yapıyor.

Ölümcül turizm hizmeti! Antalya'da görenler gözlerine inanamadı: Denizin ortasında at turu! Ölümcül turizm hizmeti! Antalya'da görenler gözlerine inanamadı: Denizin ortasında at... Haberi Görüntüle

2024 GREEN CARD BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLACAK?

4 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında başvuru sürecinin tamamlandığı Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak? Yeşil Kart (Green Card) sonuçları 4 Mayıs 2024 tarihinde erişime sunulacak.

Gece bir anda gündüze döndü! Türkiye’nin birçok kentinde o cisim geceyi anlattı! Gece bir anda gündüze döndü! Türkiye’nin birçok kentinde o cisim... Haberi Görüntüle

GREEN CARD SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

4 Mayıs 2024 tarihinde erişime açıkacak olan Green Card sonuçları DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabilecek. Green Card sonuçları, teyit numarası (Confirmation Number) ile görüntülenebiliyor. Başvuru yapmış olan adaylar https://dvprogram.state.gov/ESC/ adresindeki Başvuru Durumu Kontrolü’ne tıklayarak sonuca erişebiliyor olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading