Yandex Metrica

Yıldız futbolcunun etrafını battaniye ile kapattılar! Barnabas Varga neden bayıldı?

Yıldız futbolcunun etrafını battaniye ile kapattılar! Barnabas Varga neden bayıldı?

EURO 2024'te korku dolu anlar İskoçya ile Macaristan arasında oynanan maçta meydana geldi. Macar futbolcu Barnabas Varga, mücadele esnasında baygınlık geçirerek yere düştü. Sağlık ekiplerinin duruma hemen müdadele etmesiyle futbolcunun etrasını battaniyeyle çevirdiler. Macaristan Futbol Federasyonu, Varga'nın bilincinin açık, durumunun ise stabil olduğunu açıkladı.

Spor

24.06.2024, 10:32

Almanya'nın ev sahipliği yaptığı dev turnuvada F Grubu'nun üçüncü maçında İskoçya ile Marcaristan karşı karşıya geldi. Macar yıldız Barbabas Varga, İskoçya maçının ikinci yarısında baygınlık geçirdi.

Maçın 69. dakikasında İskoçya'da Angus Gunn ile Macaristan'da Barnabas Varga hava topunda çarpışmalarını sonrası Varga yerde kaldı.

Sağlık görevlilerinin bir anda sahaya girmesiyle iki takım futbolcuları bu pozisyondan büyük üzüntü yaşadı.

Türkiye gruptan lider çıkar mı? Türkiye kaç gol atarsa lider olur? Türkiye gruptan lider çıkar mı? Türkiye kaç gol atarsa lider... Haberi Görüntüle

GÖRÜNMESİN DİYE SET ÖRDÜLER

Barnabas Varga'nın baygınlık geçirdiği tespit edildi. Marcar futbolcular, sağlık görevlilerinin takım arkadaşlarına müdahale ettikleri anların görünmemesi için Varga'nın ve görevlilerin önüne set ördü.

Baygınlık geçiren yıldız futbolcu daha sonra saha kenarina geldi. Varga,  74'üncü dakikada yerini Martin Adam'a bıraktı. Barnabas Varga'nın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'yi sevmem! Transfer listesinde olan futbolcudan çarpıcı açıklama Fenerbahçe'yi sevmem! Transfer listesinde olan futbolcudan çarpıcı açıklama Haberi Görüntüle

SAĞLIK DURUMU

Macaristan Futbol Federasyonu, Varga'nın bilincinin açık, durumunun ise stabil olduğunu açıkladı.

 

Habere Tepki Ver

1

1

3

1

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading