Yıllar süren küslük sona erdi! Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu barıştı

Yıllar süren küslük sona erdi! Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu barıştı

Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu arasında süren küslük son buldu. Eski hakem ve yorumcular Ahmet Çakar ile Erman Toroğlu, TFF'nin Riva'daki tesislerinin önünde bir araya geldi. 

Spor

25.10.2024, 19:00

Eski hakem ve yorumcular Ahmet Çakar ile Erman Toroğlu buzları eritti. 

Yıllardır araları kötü olan Çakar ve Toroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva’daki tesislerinin önünde bir araya geldi. 

Toroğlu ile fotoğraf çektiren Ahmet Çakar sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 

O kareye “Yıllar sonra Erman abimle bir aradayız” notunu düştü.

Galatasaray'dan dev transfer atılımı! Devre arasında hangi futbolcuyu kadrosuna katacak? Galatasaray'dan dev transfer atılımı! Devre arasında hangi futbolcuyu kadrosuna katacak? Haberi Görüntüle

Mourinho'ya hayranlık dolu sözler: Dzeko'dan beklenmedik açıklamalar! Mourinho'ya hayranlık dolu sözler: Dzeko'dan beklenmedik açıklamalar! Haberi Görüntüle

"AHMET ELİMDE BÜYÜDÜ"

Toroğlu ise geçtiğimiz günlerde küslükleri için konuşmuştu. 

“Ahmet, benim elimde büyüdü desem yeridir." diyen Toroğlu şunları söylemişti:

"Kardeşim gibi, ben de onu severim. Kanaltürk’te bir şeyler oldu, orada ona kırıldım ben. Yaptığı hatadan dönmüş, Ahmet’e kırgınlığım bitti. Çok şey yaşadık, öyle kolay değil” 

Küstüklerine dair daha önce konuşan Ahmet Çakar “Erman Toroğlu’nu çok severim, Kanaltürk’teki programlarda, ağırlığı benim hatalarımdan kaynaklanan limoni bir dönem geçirdik. Hatanın büyüğü bendeydi. Kabahatin, kusurun büyüğü bendeydi” demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading