Yandex Metrica

Yine İETT yine kaza! Seyir halindeki otobüs Pendik'te bir iş yerine girdi: Yaralılar var

Yine İETT yine kaza! Seyir halindeki otobüs Pendik'te bir iş yerine girdi: Yaralılar var

Son yıllarda adını daha çok yaptığı arızalar ve karıştığı kazalarla duyuran İETT'den yine bir kaza haberi var. Pendik'te kontrolden çıkan belediye otobüsü bir birber dükkanına girdi. Kaza sonucu 6 kişi yaralandı.

Gündem

08.08.2024, 01:57

İstanbul'daki ulaşım sorunu sadece trafik sıkışıklığıyla bitmiyor. İETT otobüslerinin bakım ihalelerinin yandaşlara verilmesi, tecrübeli personelin partizanlıkla işlerine son verilmesi ve bunların yerine niteliksiz personel alımı ulaşım sorunlarını katladı. Bu nedenle genelde yanarken, yolcular tarafından itilirken, yolcularını indirip bozuk halde kenarda çekilen İETT otobüsleri görmeye alıştık. Fakat işin bir de süreklilik halini almış kaza boyutu var. Son yıllarda hiç karışmadığı kadar kazaya karışan İETT otobüsleri hem yolcularını hem de kazanın muhataplarını mağdur etmeye devam ediyor. 

Eş zamanlı başladı! AK Parti'den büyük çıkarma: Tam kadro sahada olacak! Eş zamanlı başladı! AK Parti'den büyük çıkarma: Tam kadro sahada... Haberi Görüntüle

6 YARALI VAR

Bu kazalardan biri de Pendik'te oldu. Seyir halindeki bir İETT otobüsü, saat 18.00 sıralarında Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerine girdi. Şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin berberde, beşinin ise otobüste bulunduğu bildirildi. Olayın ardından kaza yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Emniyet güçleri caddeyi trafiğe kapatırken sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı.

Berber dükkanının sahibi Tufan Mutlu, iş yerinde müşterilerinin de olduğu anda otobüsün çarptığını söyledi. Kendilerini can havliyle dışarı attıklarını belirten Mutlu, kaza nedeniyle binanın boşaldığını belirtti.

Esnaf Abdullatif Yanık ise binada hasar meydana geldiğini ve yaralılar olduğunu ifade etti.

Kaza sonucu iş yerinde büyük hasar oluşurken binanın da taşıyıcı kolonlarının zarara uğradığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

3

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading