Yandex Metrica

Yolsuzluktan suçlu bulunan Türk düşmanı Menendez'e büyük baskı: İşte istifa edeceği tarih

Yolsuzluktan suçlu bulunan Türk düşmanı Menendez'e büyük baskı: İşte istifa edeceği tarih

Türkiye karşıtı görüşleriyle tanınan Demokrat Senatör Bob Mendez'in 20 Ağustos'ta görevinden istifa edeceği öne sürüldü. Yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla yargılanan Menendez, jüri tarafından suçlu bulunmuştu.

Dünya

24.07.2024, 10:38

Türkiye düşmanlığıyla ünlenen Demokrat Senatör Bob Menendez, yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla yargılanmış ve jüri tarafından suçlu bulunmuştu. Kendi partisinden de istifa etmesi yönünde yoğun baskıya Menendez'in bu gelişmenin ardından istifa kararı aldığı iddia edildi. Washington Post gazetesinin haberine göre Menendez, 20 Ağustos'ta istifa edecek.

Müslüman seçmenler ABD seçimlerine damga vuracak! Gazze'ye destek veren Jill Stein son anketlere damga vurdu Müslüman seçmenler ABD seçimlerine damga vuracak! Gazze'ye destek veren Jill... Haberi Görüntüle

SUÇLU BULUNDU

New Jersey Senatörü Menendez, 16 Temmuz'da New York'taki mahkeme jürisi tarafından suçlu bulunmuştu. Jüri, Menendez'in rüşvet almak, hakkındaki soruşturmalara yönelik baskı yaparak adaleti engellemek ve yabancı ülke için faaliyetlerde bulunmak iddialarını kapsayan 16 ayrı suçlamanın tamamından suçlu olduğuna karar vermişti. Menendez'in suçlu bulunduğu her madde için 20 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtiliyor. Bu arada Güney Kıbrıs Rum Yönetiminin (GKRY) Baf Belediyesi, ülkesinde yolsuzluk ve rüşvet suçlamalarıyla yargılanarak jüri tarafından suçlu bulunan ABD'li Senatör Bob Menendez'e iki yıl önce verdiği "fahri vatandaş" ünvanı ile kentin altın anahtarının verilmesine dair kararı iptal etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading