Yandex Metrica

Yurda Gürler kimdir? Özcan Deniz'in kardeşi Yurda Gürler kaç yaşında?

Yurda Gürler kimdir? Özcan Deniz'in kardeşi Yurda Gürler kaç yaşında?

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz geçtiğimzi günlerde eşi Samar Dadgar'ın hamile olduğunu ve çocuk beklediklerini duyurmuştu. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren Özcan Deniz'in ailesi ile arasına mesafe koyduğunu açıklamasına kız kardeşi Yurda Gürler'den sert tepki geldi. Yurda Gürler Özcan Deniz'in "ailemle bağım kalmamıştır maddi manevi bana zarar veriyorlar" sözüne karşılık yaptığı açıklamada Samar Dadgar'ın ünlü olmak için Özcan Deniz ile evlendiğini söyledi. Peki Yurda Gürler kimdir?

Gündem

26.08.2024, 14:43

Ünlü sanatçı Özcan Deniz ile aile üyelerinin arasında sorunlar patlak verdi. Özcan Deniz sosyal medya paylaşımlarıyla iailesin ile arasına mesafe kod-yduğunu duyurdu. Deniz artık tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu belirtti.

Ercan Deniz  “Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez ona o parayı. Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir" sözlerinin yer aldığı bir video paylaşmıştı. Özcan Deniz kardeşleri hakkında yaptığı açıklamada "Stres kontrolü olmayan kişi en yakın aile bireyiniz dahi olsa uzak durun. Çünkü o haklı haksıza bakmaz. O an yaşadığı zihinsel karmaşaya ve şahsi çıkarına sizi de kurban edecek kadar ileri gider ve her şeyi yakar. Bu ağır bir cehalet türüdür ve baş edilemez. Sabır ve sükunet erdemli davranışlardır. Her insanda bulunmaz" açıklamasını yaptı. Özcan Deniz,  Sabahattin Ali'nin "İsteseler canımı vereceğim çoğu insanı hayatımdan çıkardım. Çünkü yokluklarına üzülmek, yaptıklarını üzülmekten daha kolay" sözleriyle kırgınlığını dile getirdi.

MHP Lideri Bahçeli'den Narin açıklaması: En ağır düzeyde bedel ödeyecekler MHP Lideri Bahçeli'den Narin açıklaması: En ağır düzeyde bedel ödeyecekler Haberi Görüntüle

YURDA GÜLER KİMDİR?

Yurda Güler Özcan Deniz'in kız kardeşidir. Özcan Deniz'in menajerlik işerini de yapan Yurda Güler abisinin yaptığı son açıklamalar karşısında zehir zemberek konuştu. Özcan Deniz'in karısı Samar Dadgar'ın meşhur olmak için Türkiye'ye geldiğini belirten Yurda Güler Samar Dadgar'ın abisini kullandığını iddia etti. Yurda Güler açıklamasında " 

Ağabeyimin benim ve eşimin yıllardır dişimle ve tırnağımızla kurduğumuz işimizin ve yuvamızın, temelinden çatısına kadar tek bir tuğla koymadığını belirtmek isterim... İşin aslı şudur ki: Birinci evliliği bitmeden İran'dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı, biz hiç tasvip etmedik, daha da detayına onu yaralamamak için girmeyeceğim... Bu kız türlü şekilde oyunlarla, çok zekice hamlelerini, bize ağabeyimin düşman olmasını sağladı ve kışın ortasında annesini ve kızkardeşini evden kovdurttu ki; biz o dönemde ağabeyimin evinde onunla yaşamaya muhtaç olduğumuzdan değil; yine yaşı küçük bir kızla yaptığı, olmayacak bir evliliği, birbirlerine girerek sonlandırdıkları, boşanma sürecinde onu ve Kuzeyi yanlız bırakmamak içindi. Bizi kovduran kız şimdi de, ailesini tamamen uzaklaştırdı! Bu kadının tesiriyle ailesini düşman bilen yaşının getirdiği yaşlanma hissinin verdiği her erkeğin yaşadığı dönemsel buhran ve bunalımını bir yardım alarak sonlandırmasının, hep aynı şeyleri yaşamaması açısından yararlı olacağını düşünüyorum.

Bu süreci bir an önce yaşayıp bitirmesini temenni ediyorum. Filmlerinde figüran olmak için İran'dan buraya gelmiş, kendinden yaşça küçük bir kızı kendinin hayatının başrolü yapmış olabilir ama bir önceki evliliğinde olduğu gibi, kendi çizgisinde olmayan yaşça küçük bu kızların ona yaşattığı her olumsuzluğu aile olarak o tek başına yaşamadı, hep beraber yaşadık! Bu nedenle şu an gittiği yolun da sonunu görüyorum. Ben o yolun sonunda kardeşi olarak o ne kadar bizi şu an düşman bellese de orda duruyor olacağım.

Umarım bu sefer bir öncekinden daha fazla hasar almamış olur...." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading