Zengin olmak isteyenler! Alın size fırsat : Bu sektöre giren para basacak

Zengin olmak isteyenler! Alın size fırsat : Bu sektöre giren para basacak

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, milyonları ilgilendiren tüyoyu söyledi. Rahmi Koç, Selamlique Istanbul’un programında verdiği röportajında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Magazin

10.10.2024, 19:00

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, kendisine yöneltilen "Sıfırdan bir şirket kursanız hangi sektöre girersiniz?" sorusuna yanıt verdi. Herkesi şok içinde bıraktı. Cevabı duyanlar kulaklarına inanamadı.

Koç, programda kendisine yöneltilen çeşitli sorulara esprili yanıtlarla cevap verdi. İş hayatında sahip olmak isteyeceği bir süper güç sorusuna, “Günün 48 saat olması işimi çok daha kolaylaştırırdı” cevabını verdi. Başka bir kişinin işini yapacak olsaydınız sorusuna, odacı ya da çaycı olmayı tercih edeceğini söyledi.

Kendisine kahve içme alışkanlığı sorusu yöneltiğinde kimin teklifini asla reddetmeyeceği konusunda net bir cevap vermedi. Kız isteme merasimine katılıp katılmadığı sorusuna ise "Hiç gitmedim" dedi.

Melisa Döngel gerçek aşkı Beşiktaş'ta buldu! Gönlünü genç oyuncuya kaptırdı Melisa Döngel gerçek aşkı Beşiktaş'ta buldu! Gönlünü genç oyuncuya kaptırdı Haberi Görüntüle

YAPAY ZEKAYA DİKKAT ÇEKTİ

"Sıfırdan bir şirket kursanız hangi sektöre girersiniz?" sorusuna ise Koç, “Herhalde yapay zeka, çünkü şu anda en moda olan bu” cevabını vererek, günümüz teknolojisinin ve yapay zekanın önemine vurgu yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Magazin


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading