Yandex Metrica

Sitede Ara

Zeynep Bastık, Serkay Tütüncü ile dudak dudağa görüntülendi! Ünlü şarkıcının yaptığı itiraf ise pes dedirtti!

Zeynep Bastık, Serkay Tütüncü ile dudak dudağa görüntülendi! Ünlü şarkıcının yaptığı itiraf ise pes dedirtti!

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde Survivor'un eski yarışmacısı Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde bir partide öpüşürken görüntülenen çiftin yaptığı açıklama ise büyük şaşkınlık yarattı.

Yaşam

03.06.2024, 12:52

Lan şarkısıyla yakın zamanda gündemden düşmeyen 30 yaşındaki ünlü şarkıcı Zeynep Bastık 2022 yılında Tolga Akış ile boşanmıştı. Adı birçok isimle anılan ünlü şarkıcı Bastık, bu kez Survivor'un eski yarışmacılarından olan Serkay Tütüncü ile anılmaya başlandı.

Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın ne koydu! Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın... Haberi Görüntüle

AŞKLARI DOĞRULANDI

Mod, Ara, Yalan, Sana Bayılıyorum, Gül Beyaz Gül gibi şarkıları seslendiren Bastık aşk dedikodularına bir yenisini daha ekledi. 

Yakın zamanda Alican Ayyıldız ile ilişkisinin bitmesinin ardından ünlü şarkıcının Serkay Tütüncü'yle aşk iddiaları doğrulandı.

Çift geçtiğimiz akşam bir partide dudak dudağa görüntülendi.

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ÖNCE ÖPÜŞTÜLER SONRA 'TANIŞIYORUZ' DEDİLER

Çiftin öpüşürken görüntülenmesinden sonra birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını belirtmeleri ise şaşkınlık yarattı.

Bastık,  "Tanıyoruz birbirimizi, yeni yeni görüşmeye başladık ama ortada net bir şey yok. Hayırlısıyla olsun. Yalan söylemiyorum, kaçmıyorum. Durumlar böyle.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading