Zeytin Dağı'nın karşısında kızıl düve ritüeli: Mescid-i Aksa'yı yıkmak için tatbikat yaptılar

Zeytin Dağı'nın karşısında kızıl düve ritüeli: Mescid-i Aksa'yı yıkmak için tatbikat yaptılar

Mescid-i Aksa'yı yıkma planı işlemeye devam ediyor. İşgalci Yahudiler sözde Süleyman Mabedi'nin yeniden inşası için gerekli olan Kızıl Düve Kurbanı ritüelinin tatbikatını Zeytin Dağı'nın karşısında gerçekleştirdi. 

Dünya

08.08.2024, 19:50

Mescid-i Aksa ve Kubbet'üs Sahra'yı yıkıp yerine Süleyman Mabedi inşa etmeyi amaçlayan Yahudiler, bu yolda son aşamayı temsil eden kızıl düve ritüeli için tatbikat gerçekleştirdi.

Yakılacak kızıl düvenin külünden 660 milyar Yahudi'yi arındıracak kadar temizleme suyu elde edileceğine inanan siyonistlere, Tapınak Enstitüsü adlı oluşum öncülük ediyor. 

İşgalciler Kudüs'te 'üçüncü tapınak' inşasının müjdecisi olarak gördükleri kızıl düveleri ABD'deki bir çiftlikten ithal etmişti. 

Mescid-i Aksa ve Zeytindağı'na bakan bir binada bu ritüeli yaptılar.

Nablus'ta beslenmekte olan 5 adet düve kurban edilmeden önce bir grup Yahudi, sıradan bir ineği Mescid-i Aksa'nın arka tarafındaki binalardan birine çıkararak Zeytin Dağı manzarasıyla tatbikat yaptı. 

Afrika ülkesi düşmanı Türk helikopteri ile indirecek! T-129 ATAK'ın ikinci teslimatı gerçekleşti Afrika ülkesi düşmanı Türk helikopteri ile indirecek! T-129 ATAK'ın ikinci... Haberi Görüntüle

LANETLENMİŞ KAVMİN KIYAMET PLANI 

İsrailli gazeteci Yinon Magal'ın 6 Ağustos günü paylaştığı fotoğraf, lanetli kavmin nihaî plana adım adım yaklaştığını gözler önüne serdi. Tapınak Enstitüsü üyeleriyle icra edilen düve tatbikatının görüntüsünün altına Magal şunları yazdı:

"Tapınak ibadetçileri artık Tapınak Tepesi'nin önünde kızıl düve ibadetini yerine getiriyorlar. Bu, saflığın geri dönmesini ve tüm tapınak ritüellerinin tamamlanmasını sağlayacak."

Gazze'de soykırım yürütmekte olan yarı-pagan vahşilerin inancına göre, Mescid-i Aksa'nın yıkılıp sözde Süleyman Mabedi'nin inşa edilmesi hem Mesih'in Dünya'ya gelmesini sağlayacak hem de kıyameti hızlandıracak. 

DNA'sıyla oynanmış kızıl düveler Teksas'taki bir çiftlikten 2022 yılında getirildi. Filistin'deki Düveler, Nablus kenti yakınlarında 'yerleşimci' adı altındaki İsrailli hırsızların çöktüğü bir arkeoloji alanında tutuluyor. 

Üzerinde tek bir beyaz ya da siyah kıl bulunmayan kızıl düvelerin Zeytin Dağı'nda yakılması sonrası Yahudiler arınacaklarına ve 'Tapınak Tepesi'nde artık özgürce ibadet edebileceklerine inanıyor. 

Nablus'ta beslenen ve yakılacakları günü bekleyen kızıl düveler

Düvelerin kurban edilmesinin ardından vahşi barbarların Mescid-i Aksa ve İslâm mabedlerini yıkması önünde bir engel kalmayacak. Bir Yahudi profesör, kızıl ineğin külünden elde edilecek temizleme suyu ile 660 milyar kişinin 'arınabileceğini hesaplamıştı.'

Nablus'ta kızıl ineklerin beslenmekte olduğu antik Şilo (Shilo) kenti, ilk Süleyman Mabedi inşa edilmeden önce Yahudilerin ibadet merkezi olarak biliniyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading