Sitede Ara

Züleyha Şehitoğlu kimdir? Yemekteyiz Züleyha aslen nereli, evli mi?

Züleyha Şehitoğlu kimdir? Yemekteyiz Züleyha aslen nereli, evli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından Züleyha Şehitoğlu en çok dikkat çeken isimlerin başında yer alıyor. Peki Züleyha Şehitoğlu kimdir? Yemekteyiz yarışmacısı Züleyha kaç yaşında, aslen nereli, evli midir?

Gündem

11.10.2024, 18:43

TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacıları arasında Züleyha Şehitoğlu yer aldı. İddialı açıklamalarıyla gündem olan Züleyha'nın hayatı izleyenlerce merak edildi.

7-11 Ekim haftası içerisinde oldukça büyük çekişme içerisinde geçen mücadelelerde haftanın birincisi de belli olacak. Haftanın son gün yarışmacısı olan Asiye Sarıca'nın bugünkü performansının ardından haftanın finalinde 150 bin TL'lik ödülün sahibi netlik kazanacak.

Züleyha Şehitoğlu

Hafta sonu planlarınızı gözden geçirin! İstanbul ve diğer illerde sağanak yağış alarmı Hafta sonu planlarınızı gözden geçirin! İstanbul ve diğer illerde sağanak... Haberi Görüntüle

ZÜLEYHA ŞEHİTOĞLU KİMDİR?

Züleyha Şehitoğlu, 1983 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Ankaralı ve 43 yaşında olan Züleyha Şehitoğlu, evli ve 1 kız 1 erkek olmak üzere 2 çocuk annesidir. Bir süredir meslek hayatına ara veren Züleyha'nın asıl mesleği terziliktir.

Zeytinyağlı yemekler konusunda hamarat olduğundan bahseden Züleyha Şehitoğlu, kendine olan özgüveni ve iddialı sözleriyle herkesi kendisine hayran bırakmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading